Feeds:
Posts
Comments

Archive for November 19th, 2011

And it’s time for arranging the layout of our little lovely room..

We only have 3 ‘spacious’ room..  Bathroom, Living-room+Dining-room+Kitchen, and Bedroom.

Proses fitting out ini sendiri makan waktu 3 bulan.. untunglah si kangmas udah ngerti proyek2 beginian.. kalo saya mah pasrah aja deh.. mau pake gipsum kek, bata kek, batako kek, batu kali kek terserah si kangmas.. yang penting bagian milih warna kitchen set nya, warna gorden nya, warna lemari, warna bedset, warna wallpaper itu bagian saya.. hehehe..

Di bawah ini gambar 3D design dari Mario – temen nya si kangmas, yang udah biasa nge design interior apartment..

All we need to prepare are:

1. Kitchen Set >> DONE

Kitchen Set + Dining Table

2. Bed Set >> DONE

Bedroom + Wardrobe

3. Dining table + chair   Bar table without chair.. 😛

4. Mirror on the wall >> DONE

5. Cozy sofa : not yet.. susyeehh cari sofa yang ukurannya pas.. mesti bikin nih kayaknya..

Sofa +Living Room

6. Wardrobe Set >> DONE

7. Phillips Microwave

8. Modena Stove + Cooker hood  ganti Azalea dari Technogas

9. Panasonic Vierra – LED TV

10. Amenities

11. San Ei Shower pump

12. Kingkoil mattress  ganti Elite St. Regis Premium

13. Serta pillow and bolster set  gratisan dari Elite.. 😛

14. Dispenser  ga perlu dispenser deh…

15. Two doors – Refrigerator by LG >> DONE (thanks 7starsformation – APS UI)

16. Samsung – Air Conditioner >> DONE

17. Curtain and Vitrage >> DONE

and so on…

The updates:

Divan bedroom sudah jadi, kitchen set + kompor sudah dipasang, curtain juga sudah dipasang.. 😀

before.after

before.after

Advertisements

Read Full Post »

Protected: Our Kebagusan City

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Read Full Post »

the.beauty. secret.of.desi

the secret, power of mind, and financial freedom